TOp
Дома Хостинг Домени Веб дизајн Услови Контакт За Нас
 
     
 

more

order
 

more

order
 

more

order
Што добивате ?
 • Неограничен број на Е-mail адреси
 • Неограничен број на Поддомени (subdomains)
 • Неограничен број на FTP корисници
 • MySQL бази на податоци
 • Мејлинг Листи
 • CPANEL панел за администрација
 • FANTASTICO панел за инсталација
 • Webmail
 • Поддршка за PHP Forum
 • Заштита на фолдери и фајлови
 • Сопствени пораки за грешки (404 страници)
 • Кошничка за купувањеNEXT-EM Web Hosting

NEXT-EM Web Hosting
Зошто токму нас

Услуга:

 • Совршен хостинг за Вас и Вашите потреби.
 • Секој клиент добива свој контролен панел преку кој има целосна контрола на својот хостинг пакет.

Стабилност:

 • Нашите сервери се поврзани со 4 различни интернет провајдери: Cogent, PEER1, TeleGlobe и Videotron со капацитет од 7GB/sec.
 • Целата мрежа е базирана на Cisco мрежна опрема со што овозможува достапност на услугите 99,9% од времето.

Поддршка:

 • Нашето мото: 100% задоволни корисници. За таа цел, Ние сме тука за Вас 24 часа дневно, 7 дена во неделата.
 • Нашиот тим од стручни лица се секогаш тука да Ви помогнат.
Новости

 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Сите права се заштитени
Designed & Hosted by NEXT-EM