TOp
Дома Хостинг Домени Веб дизајн Услови Контакт За Нас
 
     
 

Кој сме ние ?

НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ на 04.04.2007 го лансираше својот сервис за хостирање HOSTIRAJ.COM.MK.
Како компанија која има долгогодишно искуство во областа на ИТ технологијата НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ нуди комплетни хостинг решенија за Вас и Вашата компанија.

Со своето искуство и знаење гарантираме брза, квалитетна услуга и 100% задоволни клиенти.
HOSTIRAJ.COM.MK сервисот за хостирање е лансиран се со цел да се задоволат потребите и побарувачката на македонскиот, но и на странскиот пазар.

Нашиот тим

Нашиот тим се состои од млади, квалификувани и обучени кадри кои секогаш се спремни да одговорат на било какви проблеми и предизвици.
Добро мотивирани и секогаш расположени за работа.

Одговорност

Тимот кој е задолжен за грижа на корисниците, секогаш е тука да им помогне на нашите клиенти во секое време, и секакви услови.
Нашата цел е да им обезбедиме на нашите клиенти непрекинато и квалитетно користење на нашите услуги, 24 часа , 7 дена во неделата, 365 дена во годината.

Нашето мото

Нашето мото е 100% задоволни корисници. За нашата услуга не зборуваме ние, туку нашите задоволни корисници.

 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Сите права се заштитени
Designed & Hosted by NEXT-EM