TOp
Ne fillim Hosting Domene Ueb disejn Kushte Kontakt Per ne
 
     
 

Kush jemi ne ?

NEKST-EM DOOEL , me 04.04.2007 leshoi ne perdorim servisin e saj HOSTIRAJ.COM.MK.
Si kompani e cila ka pervoje shumevjecare ne lemin e IT teknologjise , NEKST-Em DOOEL , ofron hosting te plote per ju dhe per kompanite tuaja .

Me pervojen dhe njohurite tona , garantojme sherbim te shpejte dhe 100% kualitativ .
HOSTIRAJ.COM.MK servisi per hosting u dedikohet te gjithe atyre qe kane nevoje per sherbime kualitative dhe kliente te kenaqur , si ne vend poashtu edhe jashta vendit tone .

Ekipi yne.

Ekipi yne perbehet prej njerezve te rinj dhe te kualifikuar , te cilet jane ne gjendje ne cdo kohe ti pergjigjen cdo lloj problemi dhe per te njejtit kane zgjidhje adekuate .
Gjithnje te motivuar dhe te gatshem per pune .

Pergjegjesi

Ekipi qe eshte i angazhuar per kujdesin e shfrytezuesve tane , gjithnje eshte i gatshem te ofroj ndihme ne cdo kohe .
Qellimi yne , qe klienteve tane tu mundesojme sherbime kualitative , 24 ore , 7 dite ne jave , 365 dite ne vjet .

Motoja jone

Motoja jone eshte : te kenaqur 100% . Per sherbimet tona nuk flasim ne , por shfrytezuesit tane!

 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Te gjitha te drejtat jane te mbrojtura
Designed & Hosted by NEXT-EM