TOp
Дома Хостинг Домени Веб дизајн Услови Контакт За Нас
 
     
 
Цени на регистрација на домени:

Домен Минимум регистрација Првична регистрација Обнова на домен
.com.mk 1 година 800 ден + 18% ДДВ 400 ден +18% ДДВ
.net.mk 1 година 800 ден + 18% ДДВ 400 ден +18% ДДВ
.org.mk 1 година 800 ден + 18% ДДВ 400 ден +18% ДДВ
.edu.mk 1 година 800 ден + 18% ДДВ 400 ден +18% ДДВ
.mk 1 година 800 ден + 18% ДДВ 400 ден +18% ДДВ
.мкд 1 година 800 ден + 18% ДДВ 400 ден +18% ДДВ
.com 1 година 1000 ден + 18% ДДВ 1000 ден + 18% ДДВ
.net 1 година 1000 ден + 18% ДДВ 1000 ден + 18% ДДВ
.org 1 година 1000 ден + 18% ДДВ 1000 ден + 18% ДДВ
 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Сите права се заштитени
Designed & Hosted by NEXT-EM