ЧПП all FAQ for this program
Хостинг : Општо : Што добивам со купување на хостинг? Печати
Прашање:Што добивам со купување на хостинг пакет?
Одговор:Со купување на еден хостинг пакет од трите достапни, добивате веб простор на нашите сервери кој слободно можете да го менувате според Вашите желби.

За таа цел, добивате пристап до специјализиран панел за администрација (CPANEL) преку кој можете да ги вршите сите операции на многу лесен и интуитивен начин.
последна промена 18.07.2009
 Како би го оцениле одговорот?      
Листај ги сите прашања во оваа категорија | Листај ги сите категории | Листај ги сите прашања во ЧПП goto top