ЧПП all FAQ for this program
Хостинг : Општо : Што ако месечниот трансфер не е доволен? Печати
Прашање:Што ќе се случи доколку месечниот трансфер за соодветниот пакет се потроши пред крајот на тековниот месец?
Одговор:Доколку се случи во текот на месецот да се потроши месечниот трансфер, Вашата страна ќе биде привремено ставена во мирување - се до крајот на месецот.

Ова се случува ретко, но доколку имате ваков проблем можете да контактирате со нашата техничка служба за да најдете решение за настанатиот проблем.

Доколку станува збор за очекувано зголемен сообраќај само за тој месец, можете за купите дополнителен сообраќај за до крајот на месецот.
Доколку пак сметате дека Вашата страна ги надминала можностите на моменталниот хостинг пакет, можете да побарате специјални понуди за надградба на Вашиот хостинг пакет.
последна промена 18.07.2009
 Како би го оцениле одговорот?      
Листај ги сите прашања во оваа категорија | Листај ги сите категории | Листај ги сите прашања во ЧПП goto top