TOp
Дома Хостинг Домени Веб дизајн Услови Контакт За Нас
 
     
 
  start office premium
 
Диск простор 1000 MB 2000 MB 4000 MB
Месечен трансфер 10 GB 30 GB 100 GB
Број на домени 1 1 2
Број на паркирани домени 1 3 5
E-Mail корисници неограничено неограничено неограничено
FTP корисници неограничено неограничено неограничено
Под-домени (Sub-domains) неограничено неограничено неограничено
MySQL
бази на податоци
неограничено неограничено неограничено
CPANEL панел за администрација
FANTASTICO панел за инсталација
SSL сертификати
PHP 4.3.x / 5.x
CGI/Perl
E-Mail алиаси
Webmail
24 x 7 FTP пристап
Заштита на фолдери и фајлови
Поддршка за Flash
Сопствени пораки за грешки (404 страници)
Кошничка за купување
Frontpage екстензии
Поштенски листи (Mailman)
PHPBB поддршка
OsCommerce поддршка
PHPNuke поддршка
PostNuke поддршка
Drupal поддршка
PHPprojekt поддршка
PHPLinks поддршка
Wordpress поддршка
Moodle поддршка
Цена на пакет: 6 месеци(без 18% ДДВ) 800 ден. 1400 ден. 3000 ден.
Цена на пакет: 12 месеци (без 18% ДДВ) 1500 ден. 2500 ден. 5500 ден.
 

 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Сите права се заштитени
Designed & Hosted by NEXT-EM