TOp
Ne fillim Hosting Domene Ueb disejn Kushte Kontakt Per ne
 
     
 
  start office premium
 
Hapesire disku 1000 MB 2000 MB 4000 MB
Transfer mujor 10 GB 30 GB 100 GB
E-Mail shfrytezues pa kufizime pa kufizime pa kufizime
FTP shfrytezues pa kufizime pa kufizime pa kufizime
Nen-domene (Sub-domains) pa kufizime pa kufizime pa kufizime
MySQL baze te dhenash pa kufizime pa kufizime pa kufizime
CPanel Siperfaqe dejtuese
FANTASTICO panel per instalime
SSL sertifikate
PHP 4.3.2
CGI/Perl
E-Mail alias
Webmail
24 x 7 FTP kycje
Mbrojtje folderesh dhe fajllash
Mbeshtetje per Flash
Web kalendar
Mesazh per gabime (te ashtuquajtura faqe 404)
Shporte per blerje
Frontpage ekstenzione
Liste postuese (Mailman)
Mbeshtetje per PHP Forum
Mbeshtetje per OsCommerce
Mbeshtetje per PHPNuke
Mbeshtetje per Post Nuke
Mbeshtetje per PHP Website
Mbeshtetje per PHPprojekt
Mbeshtetje per PHP Links
Mbeshtetje per B2 WebBlog
Mbeshtetje per Moodle
Cmimi per pako: 6 muaj(pa TVSH 18%) 800 den 1400 den 3000 den

Cmimi per pako: 12 muaj(pa TVSH 18%)

1500 den 2500 den 5500 den
 

 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Te gjitha te drejtat jane te mbrojtura
Designed & Hosted by NEXT-EM