TOp
Ne fillim Hosting Domene Ueb disejn Kushte Kontakt Per ne
 
     
 

more

order
 

more

order
 

more

order
Cka fitoni ?
 • Numer te pakufishem te mail adresave
 • Numer te pakufishem te domeneve(subdomains)
 • Numer te pakufishem te FTP shfrytezuesve
 • MySQL baze te dhenash
 • Mailing lista
 • CPanel Panel shfrytezues
 • FANTASTICO panel per instalim
 • Webmail
 • Permbajtje per PHP Forum
 • Mbrojtje te fajllave dhe foldereve
 • Mesazh per gabimr (faqe 404)
 • Shporte per blerjeNEXT-EM Web Hosting

NEXT-EM Web Hosting
Pse , pikerisht neve

Sherbim:

 • Hosting i perkryer per Ju dhe novojat tuaja.
 • Cdo klient do te posedoje CPanel kontrolluesnepermjet te cilit ne cdo kohe keni kontroll mbi paketin tuaj hostues.

Stabilitet:

 • Serveret tane jane te lidhur me 4 sherbyes te ndryshem (provajdere) ,si : Cogent, PEER1, TeleGlobe Videotron me kapacitet prej 7GB/sec.
 • I gjithe rrjeti eshte i bazuar ne Cisco me cka u mundesohet qasje e sherbimeve 99,9% prej kohes.

Permbajtje:

 • Motoja jone: 100% shfrytezues te kenaqur .Per kete arsye , ne jemi ketu 24 ne dite, 7 dite ne jave.
 • Ekipi yne profesional gjithnje eshte i gatshem per t`u ndihnmuar ne cdo kohe.
Risi

 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Te gjitha te drejtat jane te mbrojtura
Designed & Hosted by NEXT-EM