TOp
Дома Хостинг Домени Веб дизајн Услови Контакт За Нас
 
     
 

ПОНУДА ЗА ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНА

  WEB-START WEB-OFFICE WEB-PREMIUM
ЦЕНА 10000 ден. 20000 ден. 30000 ден.

Број на страници

10 30 50
Tемплејт Избор од 15 решенија Избор од 30 решенија Избор од 30 решенија
Содржини Комплетно полнење Комплетно полнење Комплетно полнење
Јазик 1 јазик по избор 1 јазик по избор 1+1 јазик по избор
Хостинг пакет HOSTIRAJ.com.mk
img
HOSTIRAJ.com.mk
img
HOSTIRAJ.com.mk
img
Сетирање и тестирање Бесплатно Бесплатно Бесплатно
Време на изработка 10 дена по утврдување на решението 20 дена по утврдување на решението 30 дена по утврдување на решението
Дополнителни опции
Модул за пребарување (Search) 500 ден. img Вклучено img Вклучено
Модул за посетеност (Counter) 500 ден. img Вклучено img Вклучено
Модул за мапа на сајтот (Site map) 500 ден. img Вклучено img Вклучено
Модул за галерија
(Gallery)
3000 ден.
(до 10 слики)
100 ден. – секоја наредна слика
3000 ден.
(до 20 слики)
100 ден. – секоја наредна слика
img Вклучено

(до 30 слики)
100 ден. – секоја наредна слика
Модул за дополнителен јазик
(Language pack)
200 ден. по страница 200 ден. по страница 200 ден. по страница
Модул за анкети
(Polls)
1000 ден. img Вклучено img Вклучено
Модул за бекап
(Backup)
1000 ден. 1000 ден. img Вклучено
Модул за дискусии (Forum) 3000 ден. 3000 ден. 3000 ден.
Модул испраќање на електронска пошта (Newsletter) 3000 ден. 3000 ден. 3000 ден.
Модул за поставување на работни задачи
(е-Groupware)
9000 ден. 9000 ден. 9000 ден.
Модул за електронска продавница
(e-Shop)
6000 ден.
(до 10 продукти)
100 ден. – секој нареден продукт
6000 ден.
(до 20 продукти)
100 ден. – секој нареден продукт
6000 ден.
(до 30 продукти)
100 ден. – секој нареден продукт
Ексклузивен дизајн 10000 ден. 10000 ден. 10000 ден.
Модул по желба на корисникот
(Costum modules)
По договор По договор По договор

 

Секоја дополнителна страница чини 200 ден.

Цената на хостинг пакетот по истекот на 1 година е според редовната цена на http://hostiraj.com.mk

 

Одржување

По поставување на Интернет страната на Интернет, сите наредни интервенции на Вашата Интернет страна од вработените во НЕКСТ-ЕМ ќе бидат наплатени по работен час или ќе биде даден предлог за купување на одреден модул кој не е претходно вклучен во одбраниот пакет. Како дополнителна опција за целосно или делумно одржување на Вашата интернет страна, ги нудиме следните опции:

Услуги за одржување на интернет страна
  1. Изработка на банери и друг вид Интернет рекламен материјал По договор
  2. Изработка на флеш анимации По договор
  3. Пакет одржување - До 5 промени месечно
(1 Промена = 5 Слики + Unlimited текст)
3000 ден.
  4. Секоја дополнителна промена
(1 Промена = 5 Слики + Unlimited текст)
600 ден.
  5. Додавање на нова страница 600 ден.

 

  Начини и услови на плаќање

50% од сумата по дефинирање на изгледот
50% од сумата при предавање на интернет страната како што е предвидено во  роковите наведени во пакетите

Сите цени се без пресметан ДДВ од 18%

 
© 2007-2021 NEXT-EM DOOEL
Сите права се заштитени
Designed & Hosted by NEXT-EM